Jubileum-omrekenwedstrijd

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan, organiseert de RWV een omrekenwedstrijd. Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen. Uw prestatie wordt aan de hand van tabellen omgerekend naar de prestatie van een atleet in de leeftijdsklasse senior. Dat maakt de wedstrijd zo ontzettend leuk, want het is helemaal geen zekerheid dat winnaars van de 'gewone' snelwandelwestrijden hier in de prijzen gaan vallen. Na afloop is er voor iedereen een buffet.

Hoe dan ook, het zal een reuze gezellige dag worden!

Zondag 21 oktober 2018

Kunststofbaan van Olympus ’70, Galgeweg 35, 2671 MR  Naaldwijk

In verband met parkeren en openbaar vervoer

zie
route naar de accomodatie

Aanvang

12.00 uur 1.000 meter vrijwilligers
12.20 uur 1.000, 3.000 en 5.000 meter overige deelnemers

Teams

Deelnemers kunnen een team samenstellen bestaande uit drie personen. Geef daarbij ook de naam van het team op. Deelnemers die nog niet in een team zitten worden door de organisatie ingedeeld.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de wedstrijd ontstaat.

Hans v/d Knaap, Schieweg 232c, 3038 BP Rotterdam.
Sluitingsdatum voorinschrijving is 7 oktober.

e-mail adres voor informatie / inschrijving

snelwandel@RotterdamseWandelsportVereniging.nl

Inschrijfgeld

€ 5,00 voor senioren

€ 2,50 voor junioren en pupillen
Bij na-inschrijving (na 7 oktober) € 1,00 verhoging van het inschrijfgeld.
RWV - leden ontvangen bij voor-inschrijving € 0,50 reductie.

Uitslagen

Er wordt een individuele uitslag opgemaakt op basis van de omgerekende tijden. Daarbij wordt rekening gehouden met leeftijd, geslacht en de gelopen afstand. Daarnaast wordt een teamklassement opgesteld, waarbij de scores van de teamleden worden opgeteld.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de eerste drie teams en ook voor het allerlaatste team. Verder zijn er individuele prijzen voor de eerste drie snelwandelaars in het klassement.