Nederlands Kampioenschap Snelwandelen 50 km en 10 km

Bijprogramma

1 km, 3 km, 5 km, 10 km en 20 km snelwandelen, 6 uursloop prestatiewandelen

Secretariaat en kleedkamers

Wielerclub Pijnenburg, Bijsterveldenlaan 3, 5045 ZZ Tilburg (geopend op 1 oktober vanaf 09.00 uur)

Starttijd

11.00 uur: 50 km
13.00 uur: 20 km
14.00 uur: overige afstanden

Inschrijving

Hans van der Knaap, Schieweg 232c, 3038 BP Rotterdam of via onderstaande button.

Sluitingsdatum is 20 september 2017; prestatiewandelaars kunnen deelnemen en worden apart geklasseerd. Na-inschrijving is NIET mogelijk voor het kampioenschap! Voor alle andere onderdelen is na-inschrijving wel mogelijk. Bij minder dan 5 inschrijvingen of minder dan 3 starters zal het kampioenschap geen doorgang vinden.

Inschrijvingen tot nu toe

Er kan aan de start nog wel ingeschreven worden, maar niet meer voor het Nederlands Kampioenschap.

Inschrijfgeld

50 km: 10 euro
20 km: 4 euro / 5 en 10 km: 3 euro / 1 en 3 km: 2 euro

Limiet

Tot 5.45.00 mag begonnen worden aan de laatste ronde. Degenen die na 5.45.00 nog in de wedstrijd zijn, maar de 50 km niet binnen de limiettijd halen, worden op de afgelegde afstand geklasseerd.

Verzorgingspost

Ter hoogte van de finish zal een verzorgingspost worden ingericht. Eigen verzorging dient rond deze plek plaats te vinden volgens de aanwijzingen van de wedstrijdleiding.
Verder zal op dezelfde plaats een sponspost worden verzorgd.

Lengte van het parkoers

Het parkoers heeft een lengte van 1569 meter en loopt over het wielerparcours van TWC Pijnenburg. De finish vindt plaats op het rondenparcours ter hoogte van de rondentelling.

Prijzen

Voor de eerste drie Nederlandse mannen op de 50 km en de eerste drie Nederlandse vrouwen de kampioenschapsmedailles van de Atletiekunie. Deze medailles worden kort na het finishen van de laatste medaillewinnaar uitgereikt ter hoogte van de finish.

Klik hier om de locatie te vinden op Google maps.

Vanuit Eindhoven

Op de A58 afslag 11 (Tilburg-Goirle). Onderaan de afslag LA richting Tilburg (Blaakweg). Bij de verkeerslichten LA richting Dongen-Reeshof (Baroniebaan-Bredaseweg). Weg blijven volgen tot 6e verkeerslichten, afslag Dongen. Hier RA Burg. Baron van Voorst tot Voorstweg tot 4e verkeerslichten (voor viaduct over kanaal). Hier LA (Moerse Dreef), eerste weg RA (Bijsterveldenlaan). Na ca. 100 meter RA parkeerterrein op bij sportterreinen.

Vanuit Breda

Op de A58 afslag Gilze-Rijen. Onderaan de afslag LA richting Rijen (N260, Langenbergseweg). Einde weg, bij verkeerslichten, RA richting Tilburg (N282). Deze weg volgen tot afslag Reeshof (Tilburg), hier LA Reeshofweg. Deze weg volgen, na de spoorwegovergang bent u in de wijk Reeshof. Bij 1e rotonde rechtdoor, bij 2e rotonde direct rechtsaf, bij 3e rotonde linksaf, bij 4e rotonde weer linksaf. U bevindt zich nu op de Heerenveldendreef. Hier de derde weg (= rotonde) linksaf. Na ca. 100 meter RA het parkeerterrein op bij sportterreinen.

Vanuit Waalwijk

Bij het allereerste verkeerslicht in Tilburg RA (Zevenheuvelenweg). Weg blijven volgen, na voetgangerslicht bij "IFF" LA (Swaardvenstraat). Einde weg RA (Dongenseweg). Bij het eerste verkeerslicht LA (Burg. Baron van Voorst tot Voorstweg). Over het viaduct RA (Moerse Dreef), eerste weg RA (Bijsterveldenlaan). Na ca. 100 meter RA parkeerterrein op bij sportterreinen.

Openbaar Vervoer

Vanuit station Tilburg treintaxi nemen of vanuit station Tilburg-Reeshof de bus nemen.

5 km tijden

Alle 5 km tussentijden op de 50 km worden opgenomen.

Inlichtingen

Hans van der Knaap 06 573 923 95 Hansvanderknaap2@gmail.com