15e Rhoonse Griendentocht

Rotterdamse wandelsportvereniging

Deze mooie winterwandeltocht die jaarlijks zo’n 1000 deelnemers trekt wordt dit keer virtueel gehouden. Op 29 en 30 januari kunt u deelnemen aan dit evenement. Uiterlijk 28 januari ontvangt u alle afstanden als PDF en als gpx-bestand, alsmede het plaatje voor uw wandelboekje en het daarbij behorende stempel. De route zal worden gemarkeerd, maar er zal geen verzorging zijn onderweg. U kunt op elke gewenste locatie starten met de wandeling. Een eventueel bestelde medaille wordt u later toegezonden.
U kunt er voor kiezen niet de door de RWV uitgezette route te lopen, maar een door u zelf samengestelde route in uw eigen omgeving. De RWV juicht dit van harte toe. Voorop staat dat u de wandeling op een veilige manier volgens de geldende regels van de overheid en het RIVM kunt volbrengen.

inschrijfknop

Hier vindt u het Facebook-evenement

29 januari en 30 januari 2022

Afstanden

5 – 10 – 15 – 20 – 25 – 30 – 40 km

Startplaats

Het is mogelijk om op willekeurig welk punt op het parcours me de wandeling te beginnen.
Sporthal “Rhoon”, Stationstraat 40, 3161 GH Rhoon. LET OP: De sporthal zal niet geopend zijn.
Te bereiken
Met openbaar vervoer: Metrostation Rhoon ligt op 200 meter van de start. Vanaf Rotterdam CS, 20 minuten met Metro Erasmuslijn.
Met de auto:

Uitsluitend op voorinschrijving.

Inschrijfgelden

Inschrijfgeld: € 3,50
Herinnering: € 3,00
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kortingen

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen € 0,50 extra korting.

Verzorging

Zorg dat u zelf voldoende eten en drinken meeneemt voor onderweg.

Herinnering

Een speciale medaille.

Wandelboekjes

Na inschrijving worden de routes in PDF en als track voor uw GPS-apparaat naar u toegezonden. Ook ontvangt u dan een plaatje voor uw wandelboekje en een afdruk van ons stempel.

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de Rhoonse Griendentocht ontstaat.

Inlichtingen

Astrid Bijl 010-5010211