38e Winterserie Wandeltocht (4e tocht)

Rotterdamse wandelsportvereniging

In het wandelseizoen 2021-2022 organiseert de RWV voor de 38e keer de Winterserie wandeltochten. De parkoersen door en rond het Kralingsebos zorgen er voor dat u echt “buiten” bent. Een prima gelegenheid om in de wintermaanden in beweging te blijven.
Aan deze tocht is uitsluitend virtueel deel te nemen.

Coronamaatregelen

In verband met de maatregelen zal er geen aanmeldbureau zijn. De kantine zal gesloten zijn en ook de horeca waar de route langs gaat is gesloten.
De route zal wel worden gemarkeerd zodat je toch de mogelijk hebt om op 2 januari de oorspronkelijk route te lopen. Hou je hierbij wel aan de geleden regels. In het bijzonder: maximaal met twee personen bij elkaar en op anderhalve meter afstand.

De route wordt als PDF en als GPX bestand per e-mail aan de deelnemers worden toegezonden, evenals het wandelboekplaatje en een afdruk van het RWV-stempel.

2 januari 2022
6 februari 2022
6 maart 2022

Afstand

5, 10 en 15 km

Startplaats

Sportcomplex “Langepad”, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam-Kralingen

Starttijd

Je kunt starten op het moment dat je het beste past. Dat kan op de gemarkeerde route vanaf sportcomplex Langepad, maar ook op een door jouzelf gemaakte route bij jou in de buurt.

Inschrijfgeld

Enkele deelname (1 tocht)
Met medaille € 6,00 p.p.
Zonder € 3,00 p.p.

Korting

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen daarnaast € 0,50 korting.

inschrijfknop

Wandelboekjes

Voor de wandelboekjes worden het wandelboekplaatje en het RWV stempel per e-mail toegezonden. Een eventueel bestelde medaille zal achteraf per post worden toegezonden.

Inlichtingen

Astrid Bijl 010-5010211