38e Winterserie Wandeltocht (6e tocht)

Rotterdamse wandelsportvereniging
Naast deelname vanaf het Langepad is het mogelijk virtueel aan deze serie deel te nemen.

Coronamaatregelen

De beschikbaarheid van de kantine, toegang met Corona Toegangsbewijs, alsmede het inschrijven en starten in tijdblokken is vastgesteld op basis van de geldende regels op het moment van publicatie. Aanpassingen zullen via deze website worden aangegeven zodra dat kan of noodzakelijk is.

6 maart 2022

Afstand

5, 10 en 15 km

Startplaats

Sportcomplex “Langepad”, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam-Kralingen, 010 – 4 52 19 60.
In de kantine mogen zeventig personen plaatsnemen en uitsluitend indien men een geldige QR code kan laten zien. Wel is het mogelijk om zonder deze via de voordeur de kantine te betreden om aan de bar te bestellen en via de achterdeur de kantine weer te verlaten.
Er kan in de kantine uitsluitend met pin worden betaald!
Voor het ophalen van de routebeschrijving is een Corona check niet noodzakelijk.

Te bereiken

Starttijd

In verband met de Corona-maatregelen zal er in blokken van 20 minuten worden gestart. Per blok worden er 50 deelnemers toegelaten.
Het startbureau sluit voor alle afstanden onherroepelijk om 14.00 uur. Ook de parkeerplaats van de atletiekbaan gaat om 14.00 uur op slot!

Inschrijfgeld

Enkele deelname (1 tocht)
Met medaille € 6,00 p.p.
Zonder € 3,00 p.p.
Inschrijven op het startbureau is niet mogelijk.

Korting

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen daarnaast € 0,50 korting.

inschrijfknop

Wandelboekjes

Wandelboekjes worden afgestempeld en voorzien van een plaatje in kleurendruk dat speciaal per tocht is ontworpen.
Voor deelnemers die virtueel meedoen worden deze bescheiden per e-mail toegezonden.

Inlichtingen

Astrid Bijl 010-5010211