Tweede Continental Decurion

Afstand

10 mijl (16,093 km)

Starttijd

Er is geen vaste starttijd, iedere deelnemer mag dit voor zichzelf beslissen.

Iedereen mag meedoen, wandelaars, snelwandelaars en prestatielopers.

Inschrijfgeld

€ 6,00 p.p.

Herinneringsmedaille

Voor iedereen die zich aanmeldt en deze tien mijl wandelt volgens het reglement is er een Continental Decurion medaille en een wandelplaatje die per post worden toegezonden. Per e-mail zal er een diploma worden toegezonden.
Het is natuurlijk erg leuk als deelnemers hun belevenissen en foto’s delen op de facebookpagina/

Uitslagen

Er worden voor de wedstrijd geen prijzen beschikbaar gesteld. Wedstrijddeelnemers dienen hun prestatie wel vóór 16.00 uur in te dienen per e-mail of op de facebookpagina van het evenement om opgenomen te worden in de uitslag.
Wij begrijpen dat het zonder GPS lastig is om precies 10 mijl (16,093 km) af te leggen, maar met afstandmeten.nl is er vast wel een of meerdere ronden uit te zetten. Als je te veel loopt, geef dan die afstand en tijd aan ons door per mail of op de facebookpagina, dan rekenen wij de tijd terug naar de juiste afstand.

inschrijfknop

(*) De naam Decurion is afgeleid van de naam Centurion. A Centurion is one who, as an amateur, has succesfully completed a 100 miles race walking event in Great-Britain within 24 hours.
Bij centurion verwijst ‘cent’ naar honderd. Bij decurion is dec de verwijzing naar tien.
Reglement:
-1- Houd je aan alle internationale, nationale en lokale regels en adviezen.
-2- Doe alleen mee als je 100% gezond bent.
😚 Doe niet mee als je enige verschijnselen hebt die zouden kunnen duiden op een corona infectie. Check de richtlijnen van het RIVM.
-4- Doe individueel mee of met een huisgenoot.
-5 Maak geen afspraken om gezamenlijk op hetzelfde parcours mee te doen.
-6- De af te leggen afstand is 10 Engelse Mijlen (16,093 km).
-7- Het maakt niet uit of je de afstand in één keer of meerder keren aflegt als je niet aan de wedstrijd meedoet.
-8- De 10 mijl moet afgelegd worden tussen 15 en 24 mei 2021
-9- Meedoen kan door aan te melden met bovenstaande inschrijfknop. Dat kan tot en met zondag 14 juni.
-10- Inschrijven gebeurt via de RWV website. U verklaart zich akkoord met het delen van foto’s, filmpjes, en andere informatie op de RWV website en op Facebook.
-11- De kosten zijn € 6,00.
-12- Op Facebook zal (openbaar) dit evenement zijn te volgen. Ieders deelname wordt daar gevolgd en vastgelegd.
-13- Er zal een lijst worden samengesteld met alle namen van alle Continental Decurions 2021.
-14- Deelnemers die zich aanmelden voor de wedstrijd lopen 10 mijl in één keer.
-15- Er wordt een uitslag gemaakt en gepubliceerd voor vrouwen en voor mannen in de wedstrijdklasse.