Kennedymars 2021

Rotterdamse wandelsportvereniging

Door de coronamaatregelen kan de hieronder staande informatie wijzigen. Kijk daarom regelmatig op onze webpagina’s voor de juiste informatie.

De RWV organiseert voor de negentiende keer de Kennedymars. De route, bepijling, verzorging en begeleiding van deze Kennedymars worden door de deelnemers van eerdere edities hoog gewaardeerd.
De limiet is achttien uur, zodat deze Kennedymars voor velen van u een plaatsje kan krijgen in de wandelkalender. Het verzorgingsteam zal er alles aan doen u naar de finish te begeleiden …

Inschrijving

De online inschrijving opent binnenkort.

Vrijdag 23 op zaterdag 24 april 2021

Afstand

Start

Vrijdag 23 april om 23.00 uur precies vanuit kantine Sporting Delta, Gravensingel 118, 3319 ET Dordrecht, tel. 078-6164447.

Te bereiken

Met openbaar vervoer:
Buslijn 5 vanaf NS-station Dordrecht richting Stadspolder. Reistijd met de bus is vijf tot tien minuten, uitstappen halte Vissersdijk.

Met de auto:

Aankomst en limiet

24 april 2019, tot 17.00 uur in Sporting Delta (zie start).

De 80 km dient volbracht te worden binnen 18 uur. Men kan dus tot uiterlijk 17.00 uur finishen. Mocht onderweg blijken dat een deelnemer niet binnen de gestelde tijd de tocht kan volbrengen, dan zal hij/zij van verdere deelneming worden uitgesloten.
Graag willen we een eventueel misverstand wegnemen: De praktijk wijst uit dat ook deelnemers die 17 – 18 uur denken nodig te hebben zonder problemen de tocht uitwandelen. U wordt zeker niet onnodig opgejaagd.

Inschrijving

Voor een eventuele dispensatie dient minimaal twee weken voor de tocht contact te worden opgenomen met RWV. Een verklaring van voogd/ouders en begeleiding door een volwassene tijdens de tocht zullen onderdeel zijn van de voorwaarden.

Leeftijd

De inschrijving is mogelijk voor personen van zestien jaar en ouder. Onder 16-jarigen wordt verstaan:
 Personen die 16 worden in het jaar van deelname. Er is geen maximum leeftijd.

Inschrijfgeld

€ 14,00 met herinnering plus diploma
;
(nainschrijving € 17,00);
€ 10,50 met alleen diploma;
(nainschrijving € 13,50)

Kortingen

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen € 0,50 extra reductie.

Verzorging

Acht speciale gratis verzorgingsposten en drie café-rusten.
Op de café-rusten zijn de consumpties voor eigen rekening.

Bagage

Is beschikbaar op de grote rustplaatsen (ca. elke 20 km).

Herinnering

Een speciale herinnering voor deze Kennedymars.

Tijdens de nachtelijke uren is een reflecterend vestje verplicht.
Reflectievesten zijn aan de start te koop en te huur.
Het meenemen van een zaklamp wordt geadviseerd.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de Kennedymars ontstaat

Inlichtingen
Astrid Bijl en Gijs den Ouden 010-5010211