Kennedymars 2021

logo Antilope Alblasserdam
logo Riezebos• De Lier

Facebookevenement

Klik hier voor de facebookpagina van de Kennedymars.

Nadat vorig jaar de Kennedymars niet door kon gaan en er ook nu nog vergaande coronabeperkingen gelden, is er besloten om dit jaar een virtuele Kennedymars te organiseren.
Voor deze Kennedymars kunt u kiezen uit drie opties:

De enige, echte RWV Kennedymars 2021

Bij deze variant wandelt u de Kennedymars binnen 20 uur, u ontvangt een medaille, diploma en het stempel voor de Kennedywalkerkaart. Absolute voorwaarde hierbij is dat u vóór 4 mei 2021 middels GPS-track bewijs overlegt voor zowel afstand als tijd. Het is niet toegestaan bij meer dan één organisatie de routegegevens door te geven voor de Kennedywalker stempelkaart.

Kennedymars zonder stempel en medaille

Voor degenen, die geen bewijs kunnen of willen overleggen is er de mogelijkheid om met korting in te schrijven. U krijgt dan uiteraard geen stempel voor de Kennedywalkerkaart en geen medaille. Indien u toch prijs stelt op een medaille, kunt u die van de Kennedymars in stukken (zie hieronder) aanvragen.

Kennedymars in stukken

Voor degenen voor wie de uitdaging van 80 km in één keer te groot is, bieden wij de gelegenheid om de Kennedymars “in stukken” te lopen. U mag de gehele periode van 23 april tot en met 2 mei gebruiken om met kortere afstanden toch aan de afstand van 80 km in totaal te komen. Vanzelfsprekend ontvangt u hiervoor geen stempel voor de Kennedywalkerkaart, u ontvangt wel een aangepaste medaille en een diploma “in stukken”.
Natuurlijk ontvangt u bij alle opties een stempel voor uw gewone wandelboekje plus een wandelboekplaatje.

Vrijdag 23 april tot en met zondag 2 mei 2021

Inschrijving

Het is nog niet duidelijk of de Virtuele Kennedymars zoals deze nu is opgezet ook in deze vorm kan plaatsvinden. Dit hangt geheel af van welke maatregelen op dat moment van kracht zullen zijn. Als blijkt dat er nog steeds een avondklok van kracht is in de periode van 23 april tot en met 2 mei, dan zullen we in overleg met de Team Lange Afstand van de KWBN een nieuwe periode bepalen.

inschrijfknop

Afstand en limiet

80 km (voor de eerste twee opties 80 km in één keer binnen 20 uur, voor de derde optie afstanden naar keuze tot een totaal van 80 km)

Op elk moment vanaf 23 april 0.00 uur.

Aankomst

Uiterlijk 2 mei 24.00 uur.

Leeftijd

De inschrijving voor de opties 1 en 2 is mogelijk voor personen van zestien jaar en ouder. Onder 16-jarigen wordt verstaan: Personen die 16 worden in het jaar van deelname. Voor de derde optie is er geen minimumleeftijd. Er is voor geen van de opties een maximumleeftijd.

Inschrijfgeld

Opties 1 en 3 € 9,00
Optie 2 € 6,00

Kortingen

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen € 0,50 extra reductie.

Verzorging

De deelnemers dienen zelf hun verzorging in te richten. Een eenvoudige manier is het maken van ronden van tien of twintig kilometer vanaf de eigen woning.

Herinnering

Een speciale herinnering voor deze Kennedymars.

Tijdens de nachtelijke uren is een reflecterend vestje dringend aan te raden.
Het meenemen van een zaklamp wordt geadviseerd.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de Kennedymars ontstaat

Inlichtingen

Astrid Bijl en Gijs den Ouden 010-5010211