NK snelwandelen 50 km / 10 km

Rotterdamse wandelsportvereniging
Taal / Language / Sprache:

Vlag Nederland      vlag UK United Kingdom      Vlag Duitsland      >terug naar programma<
Nederlands Kampioenschap 50 km snelwandelen mannen
Nederlands Kampioenschap 10 km snelwandelen vrouwen

logo Atletiekunie hex

in samenwerking met de
Rotterdamse Wandelsport Vereniging en WSV Hart van Brabant

logo_RWV                 logo HvB

zondag 3 oktober 2021

Afstand

50 km snelwandelen mannen en 10 km snelwandelen vrouwen

Bijprogramma

1 km, 3 km, 5 km, 10 km en 20 km snelwandelen, 6 uursloop prestatiewandelen

Starttijd

11.00 uur: 50 km, 1 km, 3 km en 10 km
11.10 uur: 5 km
13.00 uur: 20 km

Let op: voor alle onderdelen in voorinschrijving verplicht.
Hans van der Knaap, Schieweg 232c, 3038 BP Rotterdam of via onderstaande button
inschrijfknop
Sluitingsdatum is 21 september 2021; prestatiewandelaars kunnen deelnemen en worden apart geklasseerd. Bij minder dan vijf inschrijvingen of minder dan drie starters zal het kampioenschap geen doorgang vinden.
Deelnemers 2021

Inschrijfgeld

50 km: 10 euro
20 km: 4 euro
5 en 10 km: 3 euro / 1 en 3 km: 2 euro

Limiet

Tot 5.45.00 mag begonnen worden aan de laatste ronde. Degenen die na 5.45.00 nog in de wedstrijd zijn, maar de 50 km niet binnen de limiettijd halen, worden op de afgelegde afstand geklasseerd.

Verzorgingspost

Ter hoogte van de finish zal een verzorgingspost worden ingericht. Eigen verzorging dient rond deze plek plaats te vinden volgens de aanwijzingen van de wedstrijdleiding.
Verder zal op dezelfde plaats een sponspost worden verzorgd.

Lengte van het parkoers

Het parkoers heeft een lengte van 1569 meter en loopt over het wielerparcours van TWC Pijnenburg. De finish vindt plaats op het rondenparcours ter hoogte van de rondentelling.

10 km tijden

Alle 10 km tussentijden op de 50 km worden opgenomen. Direct na de wedstrijd wordt een uitslag zonder tussentijden gepubliceerd. De tussentijden zullen zo snel mogelijk na de wedstrijd op internet worden gepubliceerd.

Prijzen

Voor de eerste drie Nederlandse mannen op de 50 km en de eerste drie Nederlandse vrouwen op de 10 km de kampioenschapsmedailles van de Atletiekunie. Deze medailles worden kort na het finishen van de laatste medaillewinnaar uitgereikt ter hoogte van de finish.

Uitslag

Openbaar Vervoer
Vanuit station Tilburg treintaxi nemen of vanuit station Tilburg-Reeshof de bus nemen.

Inlichtingen

Hans van der Knaap 06 573 923 95 Hansvanderknaap2@gmail.com