Winterserie snelwandelen & prestatie

Sfeervolle wedstrijd in het Kralingsebos

Door de coronamaatregelen kan de hieronder staande informatie wijzigen. Kijk daarom regelmatig op onze webpagina’s voor de juiste informatie.

Onder de thans geldende maatregelen is het niet mogelijk de Winterserie snelwandelen en prestatie op de gebruikelijke wijze te organiseren. Besloten is daarom in elk geval de eerste drie wedstrijden alleen virtueel te organiseren.
Op Facebook zijn evenementen aangemaakt.

inschrijfknop

Gezondheid

Voor alles geldt: hou voldoende afstand, zoek niet de drukte op, was regelmatig je handen.

1 november 2020
15 november 2020
6 december 2020
3 januari 2021
7 februari 2021
7 maart 2021

Afstand

1 – 3 – 5 – 10 km

Parcours

Door jezelf uit te zetten in de eigen omgeving

Starttijd

Op de aangegeven zondagen om 11.00 uur precies.
 Mocht dit niet passen dan kan ook op een ander moment in het weekend worden gelopen.

Inschrijfgeld

Tijdslimiet

1 uur en 30 minuten, geldt ook voor de 10 km prestatietocht.

Prijzen

Er zijn met deze virtuele wedstrijd geen prijzen te winnen. Wel wordt een uitslag gemaakt, alsmede een uitslag die is omgerekend naar een 5 kilometertijd van een mannelijke atleet van 27 jaar.

Weersomstandigheden

In uitzonderlijk weersomstandigheden kan besloten worden het virtuele evenement niet door te laten gaan.

WordPress Lightbox Plugin