Winterserie wandelen 5

Rotterdamse wandelsportvereniging

Winterserie wandelen

Door de coronamaatregelen kan de hieronder staande informatie wijzigen. Kijk daarom regelmatig op onze webpagina’s voor de juiste informatie.

Net als de eerste delen van de serie worden ook de laatste alleen virtueel gehouden. U meldt u aan per wandeling en kiest daarbij eventueel voor een medaille. De RWV mailt u de routebeschrijving en GPS bestanden van de route die gepland was in het Kralingsebos. Voor mensen in en rond Rotterdam is er dan op ieder gewenst moment de mogelijkheid die route te doen. Kies een moment dat het niet te druk is. Dat hoeft nadrukkelijk niet op het moment dat we normaal de wandeling zouden houden. U ontvangt via de e-mail ook een wandelboekplaatje. En de medaille die u (eventueel) bestelde, die sturen we per post naar uw huis. Mocht u niet in de buurt van Rotterdam wonen, dan is een wandeling in uw eigen omgeving op dit moment waarschijnlijk een betere keuze.

——-

In het wandelseizoen 2020-2021 organiseert de RWV voor de 37e keer de Winterserie wandeltochten. De parkoersen door en rond het Kralingsebos zorgen ervoor dat u echt buiten bent. Een prima gelegenheid om in de wintermaanden in beweging te blijven.

inschrijfknop

1 november 2020, 15 november 2020, 6 december 2020
3 januari 2021, 7 februari 2021, 7 maart 2021

Afstand

5, 10 en 15 km

Klik hier

Startplaats

In het seizoen 2020/2021 niet van toepassing.
Sportcomplex Langepad, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam-Kralingen, 010-4521960.

Starttijd

Niet van toepassing

Inschrijfgeld

per persoon voor de virtuele wandeltocht € 2,50
herinnering € 3,00
Er kan uitsluitend per tocht worden ingeschreven.
Kinderen jonger dan twaalf jaar gratis

Korting

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen daarnaast € 0,50 korting.

Voorinschrijving

U kunt voor de vierde wandeltocht in de serie inschrijven tot en met 7 februari. U ontvangt de routebeschrijving, een afdruk van het RWV-stempel en een wandelboekplaatje per mail. Als u een herinneringsmedaille heeft besteld, dan ontvangt u die later per post.

Herinnering

Als u daarvoor inschrijft ontvangt u een medaille per post.

Wandelboekjes

Wandelboekplaatjes en het ‘stempel’ worden per e-mail verzonden.

Inlichtingen

Astrid Bijl 010-5010211
Sabine Tebbens 06-20912436

info@RotterdamseWandelsportVereniging.nl

15-10-2020 update

De Winterserie vroeg dit jaar al veel extra inspanningen. Aanpassingen van de routes omdat rustmogelijkheden niet beschikbaar zijn. Extra zaken in het veiligheidsplan met betrekking tot coronamaatregelen. Online inschrijven. Het zag ernaar uit dat we met een tent, buiten bij het Langepad de aanmelding, volledig corona-proof zouden gaan doen. En ook was er steeds een voorbehoud; wat-als. Nou… dat is nu duidelijk. De Winterserie 2020-2021 zal niet plaatsvinden zoals dat gebruikelijk is. Geen kantine met veel wandelaars en, zo weten we na de bekendmaking van de laatste maatregelen, ook geen aanmelding buiten, op welke manier dan ook. De Winterserie van 1 november zal zeker niet plaatsvinden zoals we dat zouden hebben willen doen. Dat is ook bevestigd door de gemeente Rotterdam die geen vergunning verleent voor onze Winterserie wandeltochten en de bijbehorende snelwandelwedstrijd. Wij gaan ook de andere twee Winterserie’s van 2020 niet houden.

Gegeven de maatregelen zullen ook tocht 4, 5 en 6 in 2021 alleen virtueel worden gehouden

WordPress Lightbox Plugin