Continental Decurion

Language     nederlandse vlag dutch flag     vlag flag united kingdom     Duitse vlag german flag deutsche flag

Decurion13-14 juni 2020

Een knipoog naar het Wandelweekend met de Centurionwedstrijd die dit jaar niet kon plaatsvinden.

Omdat het in deze tijd niet mogelijk is om gezamenlijk een wandeltocht te doen wil de RWV als alternatief een individuele, recreatieve 10 mijl Decurion wandeling organiseren.

Niet in Rotterdam, maar bij uzelf in de directe omgeving. Gewoon een ontspannen sportieve wandeltocht.

Geen 25 of 40 kilometer o.i.d., maar 10 mijl (16,093 km) zoals het je uitkomt.

Voor iedereen die zich aanmeldt en deze tien mijl wandelt volgens het regelement is er een Continental Decurion medaille en een wandelplaatje die per post worden toegezonden. Per e-mail zal er een diploma worden toegezonden.

Deze Decurion wandelingen vinden plaats op 13 en 14 juni.

Alle deelnemers plaatsen zelf, of via de organisatie berichten op een speciale Facebookpagina waardoor we toch samen actief zijn, maar ieder in zijn eigen omgeving.

Wedstrijd/prestatietocht

Voor de snelwandelaars en voor de wandelaars die meer willen dan alleen maar gewoon wandelen is er de Decurion Wedstrijd. Je hoeft niet persé te snelwandelen, gewoon lekker doorstappen kan natuurlijk ook. Het is dan vanzelfsprekend wel de bedoeling de 10 mijl in een keer af te leggen. En dat mag op 13 of op 14 juni. Wij begrijpen dat het zonder GPS lastig is om precies 10 mijl (16,093 km) af te leggen, maar met afstandmeten.nl is er vast wel een of meerdere ronden uit te zetten. Als je te veel loopt, geef dan die afstand en tijd aan ons door per mail of op de facebookpagina, dan rekenen wij de tijd terug naar de juiste afstand.

Deelnemers aan de wedstrijd ontvangen een medaille en wandelplaatje per post en een diploma met vermelding van de gerealiseerde tijd per mail.

inschrijven Continental Decurion

(*) De naam Decurion is afgeleid van de naam Centurion. A Centurion is one who, as an amateur, has succesfully completed a 100 miles race walking event in Great-Britain within 24 hours.

Bij centurion verwijst ‘cent’ naar honderd. Bij decurion is dec de verwijzing naar tien.

Reglement:

-1- Houd je aan alle internationale, nationale en lokale regels en adviezen.
-2- Doe alleen mee als je 100% gezond bent.
-3- Doe niet mee als je enige verschijnselen hebt die zouden kunnen duiden op een corona infectie. Check de richtlijnen van het RIVM.
-4- Doe  bij voorkeur individueel mee.
-5 Indien je niet alleen gaat wandelen, hou dan de regels en adviezen in acht die daarvoor gelden.
-6- De af te leggen afstand is 10 Engelse Mijlen (16,093 km).
-7- Het maakt niet uit of je de afstand in één keer of meerdere keren aflegt.
-8- De 10 mijl moet afgelegd worden op zaterdag 13 en/of zondag 14 juni 2020
-9- Meedoen kan door aan te melden met bovenstaande inschrijfknop. Dat kan tot en met zondag 14 juni.
-10- Inschrijven gebeurt via de RWV website. U verklaart zich akkoord met het delen van foto’s, filmpjes, en andere informatie op de RWV website en op Facebook.
-11- De kosten zijn € 6,00.
-12- Op Facebook zal (openbaar) dit evenement zijn te volgen. Ieders deelname wordt daar gevolgd en vastgelegd.
-13-
Er zal een lijst worden samengesteld met alle namen van alle Continental Decurions 2020.
-14- Deelnemers die zich aanmelden voor de wedstrijd lopen 10 mijl in een keer.
-15- Er wordt een uitslag gemaakt en gepubliceerd voor vrouwen en voor mannen in de wedstrijdklasse.

Volgende evenement:
13 en 14 juni