Kennedymars RWV (Dordrecht-Ridderkerk-Dordrecht)

RWV organiseert voor de twintigste keer de Kennedymars. De route, bepijling, verzorging en begeleiding van deze Kennedymars worden door de deelnemers van eerdere edities hoog gewaardeerd.
De limiet is achttien uur, zodat deze Kennedymars voor velen van u een plaatsje kan krijgen in de wandelkalender. Het verzorgingsteam zal er alles aan doen u naar de finish te begeleiden ...

Inschrijvingen tot nu toe

Voorinschrijving

De voorinschrijving sluit op 14 april 2019.

Vrijdag 26 op zaterdag 27 april 2019

Afstand

Vrijdag 26 april om 23.00 uur precies vanuit kantine Sporting Delta,

Gravensingel 118, 3319 ET Dordrecht, tel. 078-6164447.

Te bereiken

Met openbaar vervoer:

Buslijn 5 vanaf NS-station Dordrecht richting Stadspolder. Reistijd met de bus is vijf tot tien minuten, uitstappen halte Vissersdijk.

Met de auto:

Vanaf de A16 neemt u afslag 20 richting randweg Dordrecht en Papendrecht. Bovenaan de afrit gaat u links af (komend uit de richting Rotterdam) of rechts af (komend uit de richting Breda) richting randweg Dordrecht, dit is de N3. Vanaf de N3 neemt u afrit richting het Albert Scheiwzer (H), dit is de tweede afrit. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf, de Overkampweg op, deze volgt u alsmaar rechtdoor de straat gaat over in de Eikenlaan. Aan het einde gaat u linksaf de Kastanjelaan. Ook deze volgt u tot het einde, daar gaat u rechtsaf de Gravensingel op. Deze weg volgt u, na de bocht naar links ziet u het parkeerterrein aan u linkerhand.

Vanaf de A15 neemt u afrit 23 richting Papendrecht. Bovenaan de afrit moet u rechtsaf (komend vanuit de richting Rotterdam) of linksaf (komend vanuit de richting Gorinchem) de N3 op richting Papendrecht. Vanaf de N3 neemt u de afrit richting Werkendam. Dit is de tweede afrit. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf, richting Werkendam. Dit is de provinciale weg. Als de weg een bocht naar links maakt gaat u rechtdoor. Na deze bocht neemt u de eerste weg rechts, de Dubbelsteynlaan Oost. U neemt dan de tweede weg links, dit is de Gravensingel. Aan u rechterhand ziet u al vrij snel het parkeerterrein.

Aankomst en limiet

27 april 2019, tot 17.00 uur in Sporting Delta (zie start).

De 80 km dient volbracht te worden binnen 18 uur. Men kan dus tot uiterlijk 17.00 uur finishen. Mocht onderweg blijken dat een deelnemer niet binnen de gestelde tijd de tocht kan volbrengen, dan zal hij/zij van verdere deelneming worden uitgesloten.

Graag willen we een eventueel misverstand wegnemen: De praktijk wijst uit dat ook deelnemers die 17 - 18 uur denken nodig te hebben zonder problemen de tocht uitwandelen. U wordt zeker niet onnodig opgejaagd.

Klik op de knop 'inschrijven Kennedymars, vul het formulier in en
 wacht op bericht van de penningmeester.
 Bij de start is een aparte balie voor voorinschrijvingen.

Makkelijker kan bijna niet.

Inschrijving

Door het invullen van het inschrijfformulier onder de knop 'inschrijven', hierna krijgt u bericht van de penningmeester inzake de betaling. Na betaling is uw inschrijving definitief.

De voorinschrijving sluit op 14 april 2019.

Nainschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Dat is wel € 3,00 duurder.

Voor een eventuele dispensatie dient minimaal twee weken voor de tocht contact te worden opgenomen met RWV. Een verklaring van voogd/ouders en begeleiding door een volwassene tijdens de tocht zullen onderdeel zijn van de voorwaarden.

De inschrijving is mogelijk voor personen van zestien jaar en ouder.
Onder 16-jarigen wordt verstaan:
 Personen die 16 worden in het jaar van deelname.
 Er is geen maximum leeftijd.

Inschrijfgeld

€ 14,00 met herinnering plus diploma
;

(nainschrijving € 17,00);

€ 10,50 met alleen diploma;

(nainschrijving € 13,50)

Kortingen

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.

RWV-leden ontvangen € 0,50 extra reductie.

Verzorging

Acht speciale gratis verzorgingsposten en drie café-rusten.

Op de café-rusten zijn de consumpties voor eigen rekening.

Bagage

Is beschikbaar op de grote rustplaatsen (ca. elke 20 km).

Herinnering

Een speciale herinnering voor deze Kennedymars.

Tijdens de nachtelijke uren is een reflecterend vestje verplicht.

Reflectievesten zijn aan de start te koop en te huur.

Het meenemen van een zaklamp wordt geadviseerd.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de Kennedymars ontstaat.

Inlichtingen

Astrid Bijl en Gijs den Ouden 010-5010211