Kennedymars RWV (Ridderkerk-Dordrecht-Ridderkerk)

De 23e Kennedymars van de RWV, een prachtige tachtig, met ’s nachts de passage langs de wereldberoemde molens van Kinderdijk, waarvan de silhouetten zwart afsteken tegen de sterrenhemel, het uitzicht over de grote rivieren met duizenden lichtjes van de aanliggende steden en dorpen en bij daglicht over polderweggetjes, omzoomd door bloeiend koolzaad en door het bijzondere natuurgebied De Carnisse Grienden langs de Oude Maas.

De limiet is achttien uur, zodat deze Kennedymars voor velen van u een plaatsje kan krijgen in de wandelkalender. Het verzorgingsteam zal er alles aan doen u naar de finish te begeleiden.

De voorinschrijving sluit op zondag 12 april. Er kan op vrijdagavond in Sportcafé De Fakkel nog na-ingschreven worden.

Deelnemers / Participants

Vrijdag 24 op zaterdag 25 april 2020

Afstand

Vrijdag 24 april om 23:00 uur precies vanuit Sportcafé De Fakkel,
Sportlaan 10, 2982 SN  Ridderkerk.

Aankomst en limiet

25 april 2020, tot 17.00 uur in Sportcafé De Fakkel (zie start).

De 80 km dient volbracht te worden binnen 18 uur. Men kan dus tot uiterlijk 17.00 uur finishen. Mocht onderweg blijken dat een deelnemer niet binnen de gestelde tijd de tocht kan volbrengen, dan zal hij/zij van verdere deelneming worden uitgesloten.

Graag willen we een eventueel misverstand wegnemen: De praktijk wijst uit dat ook deelnemers die 17 tot 18 uur denken nodig te hebben zonder problemen de tocht uitwandelen. U wordt zeker niet onnodig opgejaagd.

Klik op de knop 'inschrijfformulier' en vul het formulier in. Van de penningmeester ontvangt u nader bericht.
 Bij de start is een aparte balie voor voorinschrijvingen.

Makkelijker kan bijna niet.

Via de groene button op deze pagina

De voorinschrijving sluit op 15 april 2020.

Nainschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Dat is wel 3,00 euro duurder.

Voor een eventuele dispensatie dient minimaal twee weken voor de tocht contact te worden opgenomen met RWV. Een verklaring van voogd/ouders en begeleiding door een volwassene tijdens de tocht zullen onderdeel zijn van de voorwaarden.

De inschrijving is mogelijk voor personen van zestien jaar en ouder.
Onder 16 jarigen wordt verstaan:
 Personen die 16 worden in het jaar van deelname.
 Er is geen maximum leeftijd.

Inschrijfgeld

€ 15,00 met herinnering plus diploma
.
€ 11,00 met alleen diploma.

Bij na-inschijrving rekenen wij € 3,00 toeslag

Kortingen

Bondsleden ontvangen € 1,00 korting op het inschrijfgeld.
RWV-leden ontvangen € 1,00 extra reductie.

Verzorging

Acht speciale gratis verzorgingsposten en drie café-rusten.
Op de café-rusten zijn de consumpties voor eigen rekening.

Bagage

Is beschikbaar op de grote rustplaatsen (ca. elke 20 km).

Herinnering

Een speciale herinnering voor deze Kennedymars.

Tijdens de nachtelijke uren is een reflecterend vestje verplicht.

Reflectievesten zijn aan de start te koop en te huur.

Het meenemen van een zaklamp wordt geadviseerd.

Aansprakelijkheid

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade die voor, tijdens of na de Kennedymars ontstaat.

Openbaar vervoer: Vanaf NS station Lombardijen met RET-bus 144 halte Sportlaan.

Met de auto: Vanuit alle richtingen A15/A16 volgen naar knooppunt Ridderkerk. Neem afslag Ridderkerk. Bij verkeerslichten rechtsaf, Rotterdamseweg. Bij volgende verkeerslichten weer rechtsaf, Populierenlaan. U ziet de sporthal links van u. Op rotonde derde afslag naar parkeerplaats.

Inlichtingen

Astrid Bijl en Gijs den Ouden 010-5010211