Nederlands Kampioenschap Snelwandelen 50 km en 10 km

Taal / Language / Sprache:

vlag nederland     vlag UK

Nederlands Kampioenschap 50 km snelwandelen
Nederlands Kampioenschap 10 km snelwandelen vrouwen
Belgisch Kampioenschap 20 km snelwandelen vrouwen
Deens Kampioenschap 50 km snelwandelen

in samenwerking met de
Rotterdamse Wandelsport Vereniging en wsv Hart van Brabant

zondag 4 oktober 2020

Afstand

50 km snelwandelen mannen  en 10 km snelwandelen vrouwen

Bijprogramma

1 km, 3 km, 5 km, 10 km en 20 km snelwandelen, 6 uursloop prestatiewandelen

Secretariaat en kleedkamers

Wielerclub Pijnenburg, Bijsterveldenlaan 3, 5045 ZZ Tilburg (geopend op 4 oktober vanaf 09.00 uur)

Starttijd

11.00 uur: 50 km
13.00 uur: 20 km
14.00 uur: overige afstanden

Let op: voor alle onderdelen in voorinschrijving verplicht.

Hans van der Knaap, Schieweg 232c, 3038 BP Rotterdam of via onderstaande button.

Sluitingsdatum is 22 september 2020; prestatiewandelaars kunnen deelnemen en worden apart geklasseerd. Na-inschrijving is NIET mogelijk voor het kampioenschap! Ook alle deelnemers aan de kortere afstanden en alle prestatiewandelaaars moeten zich vooraf inschrijven. Bij minder dan vijf inschrijvingen of minder dan drie starters zal het kampioenschap geen doorgang vinden.

Deelnemers 2020

Inschrijfgeld

50 km: 10 euro
20 km: 4 euro / 5 en 10 km: 3 euro / 1 en 3 km: 2 euro

Limiet

Tot 5.45.00 mag begonnen worden aan de laatste ronde. Degenen die na 5.45.00 nog in de wedstrijd zijn, maar de 50 km niet binnen de limiettijd halen, worden op de afgelegde afstand geklasseerd.

Verzorgingspost

Ter hoogte van de finish zal een verzorgingspost worden ingericht. Eigen verzorging dient rond deze plek plaats te vinden volgens de aanwijzingen van de wedstrijdleiding.
Verder zal op dezelfde plaats een sponspost worden verzorgd.

Lengte van het parkoers

Het parkoers heeft een lengte van 1569 meter en loopt over het wielerparcours van TWC Pijnenburg. De finish vindt plaats op het rondenparcours ter hoogte van de rondentelling.

Prijzen

Voor de eerste drie Nederlandse mannen op de 50 km en de eerste drie Nederlandse vrouwen de kampioenschapsmedailles van de Atletiekunie. Deze medailles worden kort na het finishen van de laatste medaillewinnaar uitgereikt ter hoogte van de finish.

Klik hier om de locatie te vinden op Google maps.

Openbaar Vervoer

Vanuit station Tilburg treintaxi nemen of vanuit station Tilburg-Reeshof de bus 3 nemen (richting Centrum via CS), halte Buurmalsenlaan en daarna 15 minuten lopen.

5 km tijden

Alle 5 km tussentijden op de 50 km worden opgenomen. Direct na de wedstrijd wordt een uitslag zonder tussentijden gepubliceerd. De tussentijden zullen zo snel mogelijk na de wedstrijd op internet worden gepubliceerd.

Inlichtingen

Hans van der Knaap 06 573 923 95 Hansvanderknaap2@gmail.com