Thuiswedstrijd

Language     nederlandse vlag dutch flag     vlag flag united kingdom     Duitse vlag german flag deutsche flag

Tweede wedstrijd voor snelwandelaars en prestatiewandelaars.

zondag 28 juni 2020

Wedstrijden en sportevenementen gaan zeker tot 1 september niet door. Daardoor missen we veel van wat onze sport zo leuk maakt. Om toch een uitdaging te hebben, om je toch te meten met anderen en om toch gezamenlijk (op afstand) met elkaar te sporten organiseren we de ‘Thuiswedstijd’. De eerste was op Hemelvaartsdag, 21 mei.

Dit is de tweede snelwandelwedstrijd uit wat een serie wedstrijden lijkt te worden. We starten indien mogelijk gezamenlijk om 10.00 uur.

Het idee en de regels zijn ongewijzigd.

Een snelwandelwedstrijd over korte afstanden waarbij iedereen op zijn eigen veilige locatie, dicht bij huis meedoet.

In het kort:

- Je meldt je aan voor 1 of 3 of 5 km in het evenement op facebook. Klik op plaats reserveren! Mocht niet op deze manier kunnen inschrijven, stuur dan een mail naar voorzitter@RotterdamseWandelsportVereniging met vermelding van afstand en geboortedatum
- Er is een speciale Facebook groep waar alles rondom deze wedstrijd wordt gedeeld.
- Je bereidt je voor op de wedstrijd en bedenkt vooraf je route of rondje
- Om 10.00 uur sta je klaar en een tijdsignaal (van bijvoorbeeld een radiozender) is je startsignaal. Indien deelname op het moment van de wedstrijd niet (verantwoord) mogelijk is, of als het moment niet schikt, dan mag je eerder (niet later) in de week de wedstrijd houden.
- Je verzorgt zelf de tijdwaarneming en afstand-registratie, bijvoorbeeld via app of gps.
- Een gezinslid kan je filmen en deze beelden delen op de Facebookpagina.
- Na afloop deel je jouw resultaten op de Facebookpagina, in elk geval voor 14.00 uur.
- De resultaten worden door de RWV samengebracht in een uitslag. Naast de uitslag met werkelijke tijden zal er een omrekenuitslag gemaakt worden.
- Na afloop stuurt de RWV je via messenger een bestand van een diploma. Deze kan je printen of delen via sociale media.
- Indien er meerdere van deze wedstrijden volgen zullen we een totaalstand gaan bijhouden.

Er mag maar één resultaat per persoon worden ingeleverd.

Reglement:

-1- Houd je aan alle internationale, nationale en lokale regels en adviezen.
-2- Doe alleen mee als je 100% gezond bent.
-3- Doe niet mee als je enige verschijnselen hebt die zouden kunnen duiden op een corona infectie. Check de richtlijnen van het RIVM.
-4- Doe individueel mee.
-5- Maak geen afspraken om gezamenlijk op het zelfde parcours mee te doen.
-6- De af te leggen afstand is 1, 3 of 5 km.
-7- De afstand moet afgelegd worden op 28 juni. Er is een gezamenlijke start om 10.00 uur. Als deze tijd niet uitkomt, dan kan ook op een eerder moment in de week gelopen worden.
-8- Deelname is gratis.

Volgende evenement: