Thuiswedstrijd

Language     nederlandse vlag dutch flag     vlag flag united kingdom     Duitse vlag german flag deutsche flag

Vierde Thuiswedstrijd
voor snelwandelaars en prestatiewandelaars.

zondag 23 augustus 2020

Omdat vanwege corona-maatregelen wedstrijden en sportevenementen niet door konden gaan organiseerde de RWV de Thuiswedstrijden Snelwandelen. Vele snelwandelaars en prestatiewandelaars gingen door heel Nederland en ver daarbuiten van start op een parcours dat zijzelf hadden uitgezet in hun eigen omgeving.

Dit is de 4e wedstrijd en ook hierna volgen er nog een aantal.
Naast een 'gewone' uitslag van de 1, 3 en 5 km komt er een uitslag waarbij alle tijden zijn omgerekend naar 5 km M27.
De omgerekende tijden worden ook nog eens verzameld in een totaaluitslag, waarbij de beste twee tijden omgerekende 5km M27 tijden meetellen. Hie vaker u meedoet hoe meer kans om uw eigen tijden te verbeteren dus.

In het kort:

- Je meldt je aan voor 1 of 3 of 5 km in het evenement op facebook. Klik op plaats reserveren! Mocht niet op deze manier kunnen inschrijven, stuur dan een mail naar voorzitter@RotterdamseWandelsportVereniging met vermelding van afstand en geboortedatum
- Er is een speciale Facebook groep waar alles rondom deze wedstrijd wordt gedeeld.
- Je bereidt je voor op de wedstrijd en bedenkt vooraf je route of rondje
- Om 10.00 uur sta je klaar en een tijdsignaal (van bijvoorbeeld een radiozender) is je startsignaal. Indien deelname op het moment van de wedstrijd niet (verantwoord) mogelijk is, of als het moment niet schikt, dan mag je eerder (niet later) in de week de wedstrijd houden.
- Je verzorgt zelf de tijdwaarneming en afstand-registratie, bijvoorbeeld via app of gps.
- Een gezinslid kan je filmen en deze beelden delen op de Facebookpagina.
- Na afloop deel je jouw resultaten op de Facebookpagina, in elk geval voor 14.00 uur.
- De resultaten worden door de RWV samengebracht in een uitslag. Naast de uitslag met werkelijke tijden zal er een omrekenuitslag gemaakt worden.
- Er wordt ook een uitslag gemaakt op basis van de gemiddelde, omgerekende beste twee tijden (dus de slechtste tijd van de drie vervalt)
-

Na afloop stuurt de RWV je via messenger een bestand van een diploma. Deze kan je printen of delen via sociale media.

Er mag maar één resultaat per persoon worden ingeleverd.

Reglement:

-1- Houd je aan alle internationale, nationale en lokale regels en adviezen.
-2- Doe alleen mee als je 100% gezond bent.
-3- Doe niet mee als je enige verschijnselen hebt die zouden kunnen duiden op een corona infectie. Check de richtlijnen van het RIVM.
-4- Maak geen afspraken om gezamenlijk, in groepsverband op het zelfde parcours mee te doen.
-5- De af te leggen afstand is 1, 3 of 5 km.
-6- De afstand moet afgelegd worden op 23 augustus. Er is een gezamenlijke start om 10.00 uur. Als deze tijd niet uitkomt, dan kan ook op een eerder moment in de week gelopen worden.
-7- Deelname is gratis.
-8- Er is nadrukkelijk sprake van een wedstrijd wandelen. Houdt u dus aan de basisregels van snelwandelen. Loop niet met gebogen knieen en houd contact met de grond. Hardlopen is niet toegestaan.

Volgende evenement:
23 augustus