De RWV gaat wandelen en snelwandelen op een veilige en verantwoorde manier organiseren. Omdat vanwege Covid-19 sportevenementen  1 september niet door kunnen gaan zochten we naar mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn er zeker! Gezamelijk, maar op afstand. Niet bij elkaar, maar met elkaar. Iedereen in zijn eigen omgeving en met inachtneming van alle regels en richtlijnen!<br/><br/>

Als eerste houden we op 21 mei (Hemelsvaartsdag) de RWV Thuiswedstrijd Snelwandelen. De eerder geplande Stroopwafel wedstrijd is die dag immers vervallen. Om 19:00 uur starten de deelnemers op een eigen rondje, in de eigen omgeving, individueel aan een wedstrijd over 1, 3 of 5 kilometer snelwandelen. Via Facebook worden beelden en prestaties gedeeld. Er volgt een uitslag waarin de tijden worden omgerekend zoals we dat deden tijdens eerdere omrekenwedstrijden. Het bovenstaande evenement richt zich op snelwandelaars, wedstrijd- en prestatiedeelnemers. Er is sprake van (eigen) tijdwaarneming. <Meer info>

Als alternatief voor de gecancelde Contionental Centurion wedstrijden zal er een Continental Decurion Wandeling en Wedstrijd worden gehouden op 13/14 juni 2020.
Centurion: 100 mijl > Decurion: 10 mijl. Dus een wandeling (of wedstrijd als u dat wil) over 16,09 km. 

Wandelen in uw eigen omgeving en eigen planning. We delen op Facebook de belevenissen met elkaar en na afloop ontvangt u een speciale medaille thuisgestuurd.

En indien u aan de wedstrijd of prestatie mee wil doen, meldt u dat. U doet uw eigen tijdwaarneming. De gegevens worden door ons verzameld en er volgt een uitslag. 
 <Meer informatie>

Lees de regels goed an houd u aan alle locale veiligheidsregels!

Als denkt dat u verschijnselen hebt die kunnen lijken op Covid-19 infectie, dan doet u dit keer natuurlijk niet mee.

WordPress Lightbox Plugin