Winterserie snelwandelen & prestatie

Sfeervolle wedstrijd in het Kralingsebos

Door de coronamaatregelen kan de hieronder staande informatie wijzigen. Kijk daarom regelmatig op onze webpagina’s voor de juiste informatie.

In de wintermaanden organiseert de RWV haar traditionele winterserie snelwandelen. Aan het eind van de serie van zes wedstrijden wordt een klassement opgemaakt, waarvoor de beste drie resultaten uit de serie tellen. Bij de prestatietochten is het de bedoeling de 5 of10 km in een zo kort mogelijke tijd wandelend af te leggen. Iedereen kan dus aan deze prestatietochten deelnemen.

Graag voorinschrijven via het formulier onderaan deze pagina.

6 maart 2022

Afstand

1 – 3 – 5 – 10 km

Secretariaat

Kantine sportcomplex Langepad, Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam-Kralingen, Tel. 010 – 4521960.
In de kantine mogen zeventig personen plaatsnemen en uitsluitend indien men een geldige QR code kan laten zien. Wel is het mogelijk om zonder deze via de voordeur de kantine te betreden om aan de bar te bestellen en via de achterdeur de kantine weer te verlaten.
Er kan in de kantine uitsluitend met pin worden betaald!

Parcours

Ronde parcours van 906 meter in het Kralingse Bos (ook prestatie-klasse).

Virtuele wedstrijd

Het is ook mogelijk op het onderdeel ‘virtueel’ in te schrijven. Je loopt de wedstrijd dan op een plaats die jou past op een van de afstanden waarvoor je inschrijft. Deelname hieraan is gratis.
De tijd die je over de afstand hebt gedaan moet op 7 november voor 16.00 uur met bewijs gezonden worden naar Hansvanderknaap2@gmail.com. Er wordt hiervoor een aparte uitslag gepubliceerd.

Starttijd

Op de aangegeven zondagen om 11.00 uur precies. U dient zich uiterlijk om 10.15 uur aan het startbureau te melden. Om 10.45 uur vertrekt de jury naar de startplaats in het Kralingsebos.

Inschrijfgeld

per wedstrijd
Senioren € 3,50
Junioren € 2,50
Pupillen € 2,00
Prestatie € 2,50
RWV-leden ontvangen € 0,50 korting

Gehele serie
Senioren € 16,00
Junioren € 10,50
Pupillen € 8,00
Prestatie € 10,00 zonder herinnering / € 16,00 met herinnering
RWV – leden ontvangen € 1,50 korting.

Tijdslimiet

1 uur en 30 minuten, geldt ook voor de 10 km prestatietocht.

Prijzen

Voor de wedstrijdklasse zijn prijzen beschikbaar. Wedstrijdlopers worden in het eindklassement opgenomen, als ze
minstens drie wedstrijden volbracht hebben. Bovendien is er voor elke deelnemer een diploma met de geleverde
prestatie.

Weersomstandigheden

Als een wedstrijd wegens de weersomstandigheden niet gehouden kan worden, wordt hiervoor geen reservedatum
aangewezen. Indien u twijfelt of de wedstrijd door weersomstandigheden wel door kan gaan, neem dan de avond
tevoren telefonisch contact op met Gijs den Ouden (010-5010211) of Hans van der Knaap of kijk op de homepage van
deze website.

Inlichtingen
Hans van der Knaap 06 573 923 95
E-mail Hansvanderknaap2@gmail.com

Inschrijving Winterserie 21-22

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.