Henk van der Hoff overleden

27-12-2013


Zeer plotseling en onverwacht overleed op 23 december Henk van der Hoff op slechts 50 jarige leeftijd. Henk was vanaf 1993 lid van de Rotterdamse Wandelsport Vereniging. In dat jaar werd hij ook Centurion (C-916) in Engeland.


Henk was schipper in de binnenvaart. Omdat hij dan na een week werken steeds een week vrij was kon hij veel leuke plannen maken. Of hij daarvoor zijn wandelschoenen aantrok of zijn speciale, rode auto-schoenen om te rijden in zijn Lotus sportauto, dat maakte niet zo veel uit. Henk was altijd bezig. Hij wandelde regelmatig. Maar niet alleen in Nederland. Ook in het buitenland of in de bergen. Henk is Centurion (C-916) geworden in juli 1993, in het Battersea Park te Londen. Ook zijn broer André van der Hoff werd op die dag Centurion (C-910). Henk en André deden wel meer wandelingen samen. Niet dat ze dan altijd samen wandelden. Juist de uiteenlopende contacten met veel bekenden over de hele wereld was een motivatie om bijvoorbeeld de IML wandelingen zoals in Japan te doen.  Genieten van het leven als dat kan. Gezond, sportief bezig zijn. Zo kennen we beide broers…

Het is daarom voor André een enorme slag dat zijn broer zo plotseling overleed. We wensen André, maar natuurlijk ook ouders, en overige familie en vrienden veel sterkte toe.

***********************

De begrafenis van Henk heeft op 30 december 2013 plaatsgevonden in Boven-Hardinxveld. Familie, vrienden en collega's namen afscheid en haalden herinneringen op aan Henk die veel te jong, in de bloei van zijn leven overleed.


Nieuwsarchief