De Rotterdamse Wandelsportvereniging

Ons nieuwsoverzicht
De RWV blijft ook in 2021 optimistisch

De RWV blijft ook in 2021 optimistisch

De Rotterdamse Wandelsport vereniging heeft ervoor gekozen om ook in corona-tijd actief te blijven als wandelsportorganisatie. Niet dat we als vereniging de grenzen opzoeken, of toch stiekem bij elkaar komen. Nee, we kijken naar veilige en verantwoorde mogelijkheden.

Geen NK, wel Thuiswedstrijd

Geen NK, wel Thuiswedstrijd

Het was voor Nederland, voor de RWV en voor velen van ons een bijzonder weekend. Op dinsdag 13 oktober werden er extra coronamaatregelen afgekondigd die ervoor zorgden dat het NK snelwandelen voor Masters op 18 oktober in Naaldwijk niet door kon gaan.

EuropePallet heeft nieuwe eigenaar

EuropePallet heeft nieuwe eigenaar

Vele jaren was EuropePallet een trouwe sponsor van de RWV. De man achter dit bedrijf, Cock Don was en is een enthousiast man en vaak te vinden als begeleider bij (lange) wandelingen. Alhoewel hij af en toe zelf wandelt, is Cock vooral als begeleider een veel geziene wandelsportliefhebber.

Covid-19 en de gevolgen

Covid-19 en de gevolgen

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 zal het NK Snelwandelen-masters op 18 oktober en de Winterserie 2020-2021 op 1 november, 15 november en 6 december niet doorgaan. De Thuiswedstrijd van 17/18 oktober gaat wel door.

Vijfde Thuiswedstrijd

Vijfde Thuiswedstrijd

Zondag 27 september 2020 werd de vijfde editie van de Thuiswedstrijd gehouden. Op veel plaatsen werd er 1, 3 of 5 km ge(snel)wandeld. Paul Jansen was dit keer de snelste. Dat ook nadat de werkelijke tijden van iedereen waren omgerekend naar M27 - 5 kilometer. U vindt...

NK 20.000 meter snelwandelen

NK 20.000 meter snelwandelen

Rick Liesting (Daventria) werd op 29 augustus voor de vierde keer Nederlands Kampioen 20 kilometer Snelwandelen. Na zijn finish in 1:31:13,9 kwamen respectievelijk Paul Jansen (DAK, 1:36:35,6) en Remco de Bruin (sv de Lat, 1:46:10,8) over de finishlijn van de atletiekbaan van av DAK in Drunen.

Geen Nijmegen-Rotterdam 2020

Geen Nijmegen-Rotterdam 2020

Na uitvoerig onderzoek is het bestuur van de RWV tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is Nijmegen-Rotterdam, 160 km onder de geldende omstandigheden veilig en verantwoord te laten doorgaan. Dat er aanpassingen zouden moeten zijn in verband met...

Derde Thuiswedstrijd

Derde Thuiswedstrijd

Om 10:00 uur op zondag 19 juli 2020 startten we met de 3e Thuiswedstrijd Snelwandelen. Bij deze wedstrijden meet iedereen zelf (of een huisgenoot) de tijd voor 1, 3 of 5 km (snel)wandelen. Foto’s , filmpje en verhalen worden gedeeld via Facebook.

Tweede Thuiswedstrijd

Tweede Thuiswedstrijd

Op 28 juni, om 10:00 uur gaf onze secretaris het startsein voor de 1, 3 of 5 km snelwandelen. Ruim 60 deelnemers gingen op dat moment (of vanwege bijvoorbeeld tijdsverschil of werk-verplichtingen op een ander moment) in hun eigen omgeving snelwandelen.

Internationale Decurion Wandeling en Wedstrijd

Internationale Decurion Wandeling en Wedstrijd

We hebben u dit weekend zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van het verloop van de Internationale Continental Decurion wandeling en wedstrijd.
U krijgt een goede indruk van het evenement door te kijken op Facebook.

WordPress Lightbox Plugin